اشرفی پور در گفتوگو با خبرنگار هارای نیوز، صدای رسای اعتراض به تغییر کاربری غیرمجاز از سوی مراکز علمی و فعالان مدنی را سازنده دانست و اظهار کرد: مطالبه توسط نهادهای علمی و محیط زیستی باعث اصلاح امور اجرایی و تصمیمگیری در سطح تصمیمگیران خواهد بود.
وی تغییر اراضی در کشور را آسیب جدی دانست و اظهار کرد: در شرایطی مجوز تغییر کاربری داده خواهد شد که مطابق قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگل و قانون ملیشدن جنگلها و مراتع و… انجام شود.
رئیس شورایعالی جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشوربا اشاره به اینکه در خصوص جنگلهای کشور واگذاری اراضی نداریم؛ بلکه احاله مدیریت یا تخصیص اراضی است افزود: عموما در واگذاری اراضی جنگلی برای احیا اولویت با جوامع محلی است و واگذاری باید از طریق مزایده انجام شود.
وی با اشاره به اینکه واگذاری زمین در جنگل مطلقاً ممنوع است افزود: بیتردید تخصیص و واگذاری اراضی را در خارج از زونهای جنگلی داریم و هیچ مدیری اختیار واگذاری جنگل را ندارد.
اشرفی پور با بیان اینکه عموماً در واگذاری مراتع هم اراضی درجه سه یا چهار واگذاری میشود بیان کرد: اینکه بههیچوجه اراضی ملی را واگذار نکنیم ممکن نیست بههرحال کشور به واحدهای تولیدی نیاز دارد و این واحدها باید در همین عرصه سرزمینی کشور احداث شوند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید