نمین ـ منطقه ویژه اقتصادی نمین نیازمند توجه، همیاری و همکاری تمامی نهاد ها و سرمایه گذار است.
منطقه ویژه اقتصادی نمین بعد از چندین سال هنوز به ایستگاه اشتغال و بهره وری نرسیده است این در حالی است که زمین های وسیعی در اختیار این مجموعه است و از طرف دیگر استان و شهرستان با معضل بیکاری مواجه است.
آماده سازی زیر ساخت های منطقه ویژه اقتصادی نمین در صدر خبرهای اقتصادی دولت قبل قرار داشت هر بار نوید احداث و راه اندازی قسمتی از زیر ساخت های پروژه را شاهد بودیم. اما آنچه از شواهد بر می آید تکمیل قسمتی از زیر ساخت های منطقه ویژه باید در دولت فعلی انجام شود.
پیشرفت منطقه ویژه اقتصادی نمین نیازمند هم سویی همه نهادها است
مدیر فنی پروژه منطقه ویژه اقتصادی نمین درگفت و گو با خبرنگار هارای نیوز، با اشاره به اقدامات انجام شده اظهارکرد: معابر اصلی منطقه ویژه احداث و جدول کشی انجام شده است.
وی افزود: زمانی که مدیریت جدید پروژه را تحویل گرفت ساختمان اداری نیمه کاره بود که اکنون ساختمان اداری،بهداری، ساختمان نگهبانی و آتش نشانی که پیشرفت 70 درصدی دارد احداث شده است.
نورمحمدی اخذ کد گمرکی با ایجاد بسترهای لازم، محوطهسازی سایت گمرک و انبارهای منطقه را بخشی از اقدامات زیرساختی در منطقه ویژه اقتصادی نمین دانست و گفت: مجموعه بهداشتی و محوطه سازی به مساحت 25 هزار متر انجام شده است.
وی به اخذ پروانه بهرهبرداری فاز اول منطقه ویژه اقتصادی نمین به مساحت ۴۰۰ هکتار اشاره و افزود: مجموعه کارگاهی به مساحت 620 متر مربع، ایجاد سایت تولید بتن، احداث ابنیه فنی مطابق با ضوابط اداره گاز از جمله کارهای عمرانی مدیریت جدید است.
مدیر فنی پروژه منطقه ویژه اقتصادی نمین با اشاره به اینکه به دنبال برنامه ریزی بلند مدت هستیم تا در آینده دچار مشکل نشویم افزود: منطقه ویژه اقتصادی با کمبود برق مواجه است برای همین منظور طی مکاتبه با برق منطقه ای اعلام نیاز کرده و فضا مناسب را برای احداث تابلو های برق معرفی کرده ایم.
وی از توافق منطقه ویژه با سازمان محیط زیست استان خبرداد و گفت: برای تهیه طرح جامع و تفصیلی منطقه ویژه اقتصادی نمین بیشترین وقت و هزینه صرف شده است و همه ما باید به این طرح پیابند باشیم.
نورمحمدی با اشاره به اینکه در طرح جامع منطقه ویژه صنایع تقسیم بنده شده اند افزود: طرح جامع، فاز سلولوزی، فاز فلز سنگین، فلز سبک و فاز شناور دارد.
وی در خصوص نحوه ارتباط سرمایه گذاران با منطقه ویژه و اخذ زمین برای سرمایه گذاری گفت: سرمایه گذاران برای اخذ زمین به دفتر منطقه ویژه اقتصادی در محوطه منطقه ویژه اقتصادی نمین مراجعه کنند.
نورمحمدی با تاکید بر اینکه طرح های سرمایه گذاران برای بررسی به مشاور طرح جامع ارجاع داده می شود افزود: بعد از تایید مشاور سرمایه گذران باید از سازمان های ذینع مجوز دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه فقط دو مورد واحد در منطقه ویژه به بهره برداری رسیده است افزود: استان اردبیل از لحاظ اشتغال شرایط مناسبی ندارد و باید هرچه سریعتر شرایط را برای سرمایه گذاران فراهم کنیم.
نورمحمدی از واگذاری 13 مورد زمین به سرمایه گذار خبر داد و گفت: عملیات احداث واحد ها به محض آماده شدن زیر ساخت ها شروع خواهد شد.
راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی نمین شتاب می گیرد
طیب امینی از جمله مزایای منطقه ویژه اقتصادی نمین را معافیت صد در صدی عوارض گمرکی برای واردات ماشین آلات، تجهیزات و مواد اولیه از تمام نقاط دنیا عنوان کرد و گفت: سرمایه گذاران منطقه ویژه اقتصادی نمین از معافیت مالیات عملکرد تا 15 سال برخوردار خواهند شد.
وی با تاکید بر اینکه یکی از مزایاهای منطقه ویزه اقتصادی معافیت مالیات بر ارزش افزوده است اظهارکرد: منطقه ویژه افتصادی نمین به بزرگراه، فرودگاه و راه آهن سراسری دسترسی دارد.
فرماندار شهرستان نمین با بیان اینکه سرمایهگذاران بخش خصوصی از سراسر کشور میتوانند در منطقه ویژه اقتصادی مستقر و از مشوق های منطقه استفاده کنند افزود: پیگیری مشکلات منطقه ویژه اقتصادی نمین در اولویت فرمانداری شهرستان نمین قرار دارد.
شرایط استان و شهرستان ایجاب می کند مسئولان اجرایی استان و شهرستان نمین و همچنین شرکت سرمایه گذار با همکاری همدیگر گام های اساسی برای پیشرفت منطقه ویژه اقتصادی نمین بردارند.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید